Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Poziv na radionice u sklopu projekta: Volontiram, mijenjam zajednicu!

 

 

06. lipnja 2020.g. održat će se dvije radionice: Menadžment volontera te Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem. Radionice će održati Volonterski centar Kupa u trajanju od 9 do 15 sati u Pastoralnom centru u Kravarskom (Trg Stjepana Radića 3). Radionice su namijenjene prvenstveno predstavnicima organizacija i ustanova koje angažiraju volontere ili imaju potrebu za takvim angažmanom, ali i svim volonterima i onima koji tek razmišljaju da se angažiraju kao volonteri.

 

 

 

Poziv na radionice u sklopu projekta „Volontiram, mijenjam zajednicu!“

 

Općina Kravarsko partner je na projektu Lokalne akcijske grupe Vallis Colapis „Volontiram, mijenjam zajednicu!“ koji se provodi od 01. siječnja do 31. prosinca 2020. godine. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a ostali partneri su Općine Pisarovina, Krašić i Žakanje.

 

Cilj projekta je informiranje i promocija volonterstva, educiranje mladih, građana i općenito svih koji volontiraju te OCD-ova i institucija kao organizatora volontiranja na području partnerskih općina.

 

U travnju je Volonterski centar Kupa koji djeluje u okviru LAG-a Vallis Colapis trebao održati radionice o volonterstvu u osnovnim školama u Pisarovini, Krašiću i Kravarskom, kao i volonterske akcije u svibnju u okviru manifestacije Hrvatska volontira, no planirane aktivnosti su odgođene za jesen zbog koronavirusa. Kako je situacija trenutno povoljnija, odlučeno je da će se u narednom razdoblju održati neke od ostalih planiranih aktivnosti.

 

Nakon što su prošli tjedan u Pisarovini održane prve izobrazbe, ove subote, 06.06.2020. godine, Volonterski centar Kupa održat će izobrazbe na iste teme i u Kravarskom. Izobrazbe su namijenjene prvenstveno predstavnicima organizacija i ustanova koje angažiraju volontere ili imaju potrebu za takvim angažmanom, ali i svim volonterima i onima koji tek razmišljaju da se angažiraju kao volonteri.

 

Pozivamo vas da se prijavite za radionice koje će se održati 06. lipnja 2020. godine u Pastoralnom centru u Kravarskom (Trg Stjepana Radića 3), u trajanju od 9 do 15 sati. U istom danu bit će održane dvije izobrazbe: Menadžment volontera te Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem, a bit će održan i sastanak koordinatora volontera u sklopu neformalne mreže koordinatora volontera koja je osnovana kroz projekt „Volontiram, činim razliku!“ koji je LAG Vallis Colapis proveo u 2018. i 2019. godini.

 

Prijaviti se možete na sljedećem linku: https://bit.ly/36XcC34


Za sve informacije obratite se Volonterskom centru Kupa na vck@vallis-colapis.hr i na 091/585-3993 (Zrinka Pavlov, voditeljica projekta)