Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Otvorenje radova katastarske izmjere za dio katastarske općine Kravarsko

Dana 20. veljače 2023. godine otvoreni su radovi katastarske izmjere na području Općine Kravarsko za dio katastarske općine Kravarsko u sklopu provedbe Višegodišnjeg programa katastarskih izmjera građevinskih područja za razdoblje 2021. – 2030.

Pročelnica Područnog ureda za katastar Zagreb Jadranka Vilus, ispred Državne geodetske uprave i općinski načelnik općine Kravarsko Vlado Kolarec otvorili su radove na katastarskoj izmjeri koja se provodi temeljem Godišnjeg programa katastarskih izmjera građevinskih područja za 2022. godinu na području Općine Kravarsko za dio katastarske općine Kravarsko.
 

Ukupna površina za koju se provodi postupak obnove katastra i zemljišne knjige je oko 549 hektara.

Za izvoditelja katastarske izmjere za područje k.o. Kravarsko na javnom nadmetanju odabrano je trgovačko društvo GEODETSKI ZAVOD RIJEKA d.o.o. iz Rijeke, a geodetski nadzor katastarske izmjere provodi tvrtka GEO GRUPA d.o.o. iz Zagreba.

Svečanom otvaranju radova prisustvovali su predsjednica Općinskog suda u Velikoj Gorici Željana Kauzlarić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Kravarsko Zdravko Horvačić, predstavnici tvrtki izvođača radova kao i predstavnici tvrtki za geodetski nadzor.

Istog dana u holu OŠ Slavka Kolara Kravarsko održan je Javni skup građana gdje je su izvođači katastarske izmjere predstavili plan radova, te što se sve očekuje od vlasnika nekretnina.