Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBAVIJEST – COVID-19

 

 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o dopuni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske i Odluku o izmjeni Odluke o načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

 

Više saznajte u nastavku!

 

 

 

 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je:

 

Odluku o izmjeni Odluke o načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 – (24. lipnja 2020.)

 

Napominjemo kako je navedenom Odlukom propisano obvezno korištenje medicinske maske ili maske za lice za sve putnike, vozače i ostale zaposlenike u prijevoznim sredstvima javnog prometa.

 

 

Odluku o dopuni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske (24. lipnja 2020.)


Odlukom se utvrđuje i poseban režim ulaska osoba u RH koje dolaze iz Bosne i Hercegovine, Kosova, Republike Srbije i Sjeverne Makedonije koje su dužne boraviti u samoizolaciji 14 dana od dana ulaska u RH.

 

 

Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci i izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je loša epidemiološka situacija.