Galerija

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova Savjeta mladih

 

Općinsko vijeće Općine Kravarsko objavljuje Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Kravarsko.


Kako postati članom Savjeta mladih pročitajte OVDJE .


Pozivaju se udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih od najmanje 10 mladih da podnesu kandidature za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Kravarsko.

 

Kandidatura se podnosi na propisanoj prijavnici te se dostavlja na adresu: Općina Kravarsko, Općinsko vijeće, Odbor za izbor i imenovanja, Trg Stjepana Radića 1, 10413 Kravarsko.

 

Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Kravarsko.

 

Prijavnica za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Kravarsko

 

Rok za isticanje kandidatura je 27.04.2021.g.

 

Savjet mladih Općine Kravarsko je savjetodavno tijelo Općine Kravarsko, koje se osniva u cilju aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih u Općini Kravarsko, uvažavajući načela nediskriminacije, partnerstva, suradnje i aktivnog sudjelovanja mladih. Mladi, u smislu Odluke o osnivanju Savjeta mladih, osobe su s prebivalištem ili boravištem na području Općine Kravarsko koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju od navršenih 15 do navršenih 30 godina života.

 

Savjet mladih ima pet članova. Članovi Savjeta mladih i njihovi zamjenici biraju se na tri godine. Člana Savjeta, kada je spriječen ili odsutan, zamjenjuje njegov zamjenik, pri čemu ima sva prava i obveze člana Savjeta mladih.

 

Svi zainteresirani mogu kontaktirati Općinu Kravarsko (01/6237 022) za dodatne informacije.

 

Datum objave: 12.04.2021.g.

© Općina Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Telefon: 01 62 37 022, 01 62 37 044.......................Design by - StudioAgram