Galerija

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

KORONAVIRUS - MJERE OPREZA

 

KORONAVIRUS.HR (LINK)


SVE INFORMACIJE O KORONA VIRUSU VAŽNE ZA MJEŠTANE OPĆINE KRAVARSKO SAZNAJTE OVDJE.

 

 

Mještani Općine Kravarsko mogu sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima uputiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i broj: 091 2112 114

 

Osobe starije životne dobi kojima je potrebna pomoć u dostavi namirnica, lijekova i sl. uslijed provođenja mjera za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom, mogu se javiti na broj 01 6237 022 ili 091 2112 114 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je 04. travnja 2020.g.:


Odluku o načinu korištenja dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta te načinu bavljenja rekreativnim sportom na otvorenom za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19


Odluku o izmjenama i dopuni Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva

 

Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja


 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je 24. travnja 2020.g.:

 

Odluka o odvijanju i načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

Odluku o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

Odluka o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

Odluka o dopunama Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

 

 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je:


Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima

 

Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o privremenoj obustavi javnog prometa

 

Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o stavljanju izvan uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta

 

Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja

 

Sve navedene odluke primjenjuju se do 04. svibnja 2020.g.

 

 

ODLUKA UKIDANJA NUŽNE MJERE ZABRANE NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA ZA PODRUČJE GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Od 19.04.2020.g. e-Propusnica je potrebna samo za odlazak izvan područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

 

 

09.04.2020. potpisan je Sporazum o kretanju ljudi bez korištenja propusnica na području Grada Velike Gorice i općina Pokupsko, Kravarsko i Orle  te se građani navedenih jedinica unutar tih područja mogu kretati bez propusnica.   #ostanitedoma


Zahtjev za izdavanje propusnice - preuzmite Zahtjev


Sustav e-Propusnice

Slanje zahtjeva za izdavanje propusnica korištenjem usluge e-Građanin možete izvršiti na adresi https://epropusnice.gov.hr . O sustavu e-Propusnice i funkcionalnostima sustava možete saznati na https://www.koronavirus.hr/od-danas-dostupan-sustav-e-propusnice/364 .

Napominjemo kako u slučaju da pojedini građani nemaju pristup navedenim prijavama svi dosadašnji kanali predaje zahtjeva za izdavanjem propusnica, poput slanja zahtjeva na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobna dostava zahtjeva na adresu Trg S. Radića 1 Kravarsko, za sada još vrijede.

Mole se svi mještani Općine Kravarsko da traže propusnicu samo za neodgodive obveze te da sve što je potrebno izvrše u jednom danu (banka, opskrba gorivom i sl.) te da propusnicu po mogućnosti traži samo jedna osoba iz kućanstva. Molimo sve da Zahtjeve za propusnicom traže putem e-maila ili sustava e-Propusnica.

 

Preporuča se odgoda putovanja u RH koja nisu nužna - za one koji privremeno ili stalno žive i rade izvan zemlje!


S obzirom na epidemiju koronavirusa COVID-2019, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, u dogovoru sa Stožerom za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, moli hrvatske državljane, koji privremeno ili stalno žive i rade izvan zemlje, da do daljnjega odgode putovanja u Republiku Hrvatsku koja nisu nužna.


Savjetujemo svim hrvatskim državljanima, koji nemaju neodgodivu potrebu za putovanjem u Republiku Hrvatsku, da ostanu u svojim mjestima boravka kako bi se što manje izlagali i time smanjili ugrozu zaraze koronavirusom za sebe, vlastitu obitelj, ali i okolinu.

 

Ističemo kako svi oni koji se upute prema Hrvatskoj, s namjerom kratkotrajnog boravka, trebaju biti svjesni da se situacija u drugim državama mijenja te da određena pravila vezana uz prelazak graničnih prijelaza ili putovanja u zračnom prometu mogu biti bez prethodnih najava promijenjena, a što svakako može otežati ili onemogućiti povratke hrvatskih državljana u države u kojima žive i rade.

 

Skrećemo pozornost i na epidemiološke mjere u Hrvatskoj koje su uvedene za sve one koji ulaze na područje Republike Hrvatske iz drugih zemalja. Slijedom toga, bit će upoznati s mjerom obveznog smještaja u karantenu na razdoblje od 14 dana ili će morati provesti obveznu mjeru samoizolacije u razdoblju od 14 dana.


U ovim izazovnim trenucima važno je poslati poruku odgovornog ponašanja prema društvu, jer štiteći sebe štitimo i druge!

 

Nove upute Ministarstva uprave vezane uz e-Propusnice


Za radnike temeljem ugovora o djelu čiji rad je neophodan za određene gospodarske subjekte, a sustav e-Propusnice ne daje poslodavcima mogućnost izdavanja e-Propusnica, e-Propusnice će izdavati stožeri civilne zaštite. e-Propusnice se neće izdavati temeljem pojedinačnih zahtjeva radnika, već je svaki poslodavac dužan podnijeti zahtjev sa svim potrebnim podacima za sve radnike koji rade na ugovor o djelu, a neophodni su mu za rad.

 

Na isti način izdavanje e-Propusnice od stožera civilne zaštite mogu zatražiti i poslodavci koji imaju potrebu za radom studenata koji rade preko Student servisa.

 

Radnicima koji rade u inozemstvu e-Propusnice izdaju stožeri civilne zaštite.

 

Fizičke osobe koje imaju potrebu za obavljanjem nužnih poljoprivrednih radova izvan svog mjesta prebivališta i stalnog boravka, a koje nisu u evidenciji posjednika domaćih životinja, upisniku poljoprivrednika ili evidenciji pčelara i pčelinjaka, Zahtjev za propusnicom podnose stožeru civilne zaštite.

 

e-Propusnice za potrebe OPG-ova izdaje Ministarstvo poljoprivrede. Poljoprivrednici se mogu za izdavanje Propusnica obratiti i službenicima Ministarstva poljoprivrede po županijama, kontakti za Zagrebačku županiju su: 01/2752-236 i 091 4882 735. Više informacija o e-Propusnicama za OPG-ove možete saznati na stranici savjetodavna.hr ili ovdje.

 

Odgovore na učestala pitanja vezana uz e-Propusnice saznajte ovdje.

 

Poštovani stanovnici Općine Kravarsko, Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko obavieštava Vas da je na području naše Općine potvrđena jedna osoba zaražena koronavirusom. Zaražena osoba već neko duže vrijeme nije boravila na području Općine i zbog boravka u bolnici nije bila u kontaktu sa svojom obitelji. U samoizolaciji je do sada na području Općine bilo ukupno 8 osoba, od čega su 4 osobe izašle iz samoizolacije, a još se njih 4 nalazi u samoizolaciji. Radi zaštite osobnih podataka i prakse Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske nije nam dozvoljeno objavljivati osobne podatke osoba zaraženih COVID-19, kao i osoba u samoizolaciji. Također, Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko će sve službene informacije objaviti na internet stranici Općine Kravarsko, te molimo da se ne šire neprovjerene informacije.


 


Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko Zahtjeve za izdavanje propusnica zaprima i elektroničkim putem. Molimo Vas da Zahtjeve šaljete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Sve one kojima je neophodna propusnica i koji nisu u mogućnosti komunicirati putem e-maila te će osobno doći predati zahtjev, molimo da se pridržavaju svih propisanih mjera za izbjegavanje socijalnog kontakta.

 

U Općini Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Kravarsko, od 8:00 do 15:30 sati, Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko izdaje propusnice građanima, a koje se mogu izdati zbog vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (točka II., podtočka e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj).

 

Detaljnije upute za izdavanje propusnica

 

ODLUKA O DOPUNI ODLUKE O RADNOM VREMENU TRGOVINA

 

ODLUKA O IZNIMNOM DOPUŠTENJU RADA UZ PRIDRŽAVANJE POSEBNIH UVJETA ZA ODREĐENE VRSTE TRŽNICA I OBJEKATA NA TRŽNICAMA ZA VRIJEME PROGLAŠENJA EPIDEMIJE COVID-19

 

ODLUKA O IZNIMNOJ OBUSTAVI MJERE OGRANIČENJA RADA PRODAVAONICA U KOJIMA SE PRODAJE GRAĐEVINSKI MATERIJAL ZBOG SANIRANJA POSLJEDICA POTRESA U GRADU ZAGREBU I KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI

 

ODLUKA O POSTUPANJU I PRIMJENI KARANTENE I KUĆNE IZOLACIJE ZA VOZAČE TERETNIH VOZILA MEĐUNARODNOG TRANSPORTA ZA VRIJEME PROGLAŠENJA EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19

 

ODLUKA O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U REPUBLICI HRVATSKOJ I  DOPUNA ODLUKE

 

Budući da se Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj ne odnosi na policijske službenike i pripadnike Oružanih snaga Republike Hrvatske, koji imaju službene iskaznice, njima nisu potrebne propusnice, već se mogu kretati temeljem policijskih službenih iskaznica i znački i  vojnih iskaznica pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Policijski službenici i pripadnici Oružanih snaga RH policijske službene iskaznice i vojne iskaznice pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske mogu koristiti i za organizirani izvanredni prijevoz. Za organizirani izvanredni prijevoz svoje službene iskaznice mogu koristiti i drugi državni službenici kojima su izdane.

 

Preporuke za kućanstva i ostale zatvorene prostore

 

Odluka o mjeri obustave rada tržnica i svih objekata u sustavu tržnica u kojima se obavljaju druge djelatnosti

 

Odluka o radnom vremenu trgovina


Odluka o općim i specifičnim mjerama zaštite koje obavezno provode pružatelji usluge taxi prijevoza


ODLUKA O MJERI STROGOG OGRANIČAVANJA ZADRŽAVANJA NA ULICAMA I DRUGIM JAVNIM MJESTIMA

 

ODLUKA O PRIVREMENOJ OBUSTAVI JAVNOG PROMETA

 

 

PRIVREMENI VOZNI RED - NIJE VIŠE VAŽEĆI

 

zbog novonastale situacije u RH (koronavirus) od subote, 21.03.2020. godine, na snazi je NOVI privremeni red vožnje.

 

Linija 371 (Hotnja) i 372 (Pokupsko) SPOJENA JE U JEDNU KRUŽNU LINIJU! (Velika Gorica - Novo Brdo - Hotnja - Pokupsko - Velika Gorica)

 

Privremeni red vožnje od 21.03.2020.g.

 

 

S ciljem sprječavanja širenja koronavirusa i onemogućavanja bliskog kontakta između djece sva dječja igrališta na području Općine Kravarsko do daljnjeg nisu za korištenje!

 


ODLUKA o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događaja

 

ODLUKA o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske

 

VAŽNI BROJEVI TELEFONA VEZANO ZA KORONAVIRUS

 

LOKACIJE ZA PREGLEDE OSOBA KOJI IMAJU SUMNJU NA KORONAVIRUS

 

MJERE ZAŠTITE OD KORONAVIRUSA

 

PRAVILNO PRANJE RUKU

 

UPUTE ZA SIGURAN NAČIN PRIMANJA POMOĆI ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE

 

UPUTE ZA SIGURAN NAČIN OBILASKA STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBA

 

OBAVIJEST ZA OSOBE U SAMOIZOLACIJI

 

Mole se mještani Općine Kravarsko kojima je određena mjera SAMOIZOLACIJE da strogo poštuju odredbe i naputke dobivene od inspektora i epidemiologa.

 

Ukoliko Vam je određena mjera samoizolacije, a u potrebi ste za dostavom namirnica i sl. molimo Vas da ne izlazite, već se obratite telefonskim putem (01/6237 022) ili e-mailom ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) u Općinu Kravarsko ili u Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko (098 398 531) koji će Vam potrebnu pomoć organizirati.

 

PREPORUKA

 

MOLE SE PACIJENTI DA U DOM ZDRAVLJA (AMBULANTU KRAVARSKO) DOLAZE ISKLJUČIVO U HITNIM SITUACIJAMA ZBOG ZABRANE OKUPLJANJA U VEĆEM BROJU I PREVENCIJE MOGUĆEG ŠIRENJA VIRUSA.

 

 

 

PRIVREMENI VOZNI RED - NIJE VIŠE VAŽEĆI

 

zbog novonastale situacije u RH (koronavirus) od ponedjeljka 16.03.2020. godine, na snazi je privremeni vozni red koji će biti u primjeni sve do prestanka izvanrednih okolnosti

 

PRIVREMENI RED VOŽNJE - HOTNJA

PRIVREMENI RED VOŽNJE - POKUPSKO


 

OBAVIJEST O OGRANIČENOM RADU SA STRANKAMA - OVA OBAVIJEST NIJE VAŽEĆA

 

Sukladno naputku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, radi prevencije širenja korona virusa u svim jedinicama lokalne samouprave do daljnjega se ograničava rad sa strankama. Molimo stranke koje će u narednim danima trebati redovne usluge od strane Općine Kravarsko da nam se obrate u uredovno radno vrijeme od 7,30 - 15,30 putem telefona 6237 022 ili e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Pozivamo sve da prate našu web stranicu na kojoj ćemo ažurno objavljivati sve promjene i naputke u vezi novonastale situacije sa širenjem korona virusa.

 

 

 

.

© Općina Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Telefon: 01 62 37 022, 01 62 37 044.......................Design by - StudioAgram

Informacije profila

Application 0.000 seconds (+0.000); 0.40 MB (+0.40) - afterLoad
Application 0.040 seconds (+0.039); 2.88 MB (+2.48) - afterInitialise
Application 0.054 seconds (+0.015); 3.94 MB (+1.06) - afterRoute
Application 0.117 seconds (+0.062); 6.04 MB (+2.10) - afterDispatch
Application 0.184 seconds (+0.068); 7.84 MB (+1.81) - afterRender

Korištenje Memorije

7.89 MB (8,278,240 Bytes)

41 Upita zapisano

 1. SELECT `data`
    FROM `kra_session`
    WHERE `session_id` = 't71fnuhr6idq65mp9160o9s4d3'
 2. DELETE
    FROM `kra_session`
    WHERE `time` < 1600676771
 3. SELECT `session_id`
    FROM `kra_session`
    WHERE `session_id` = 't71fnuhr6idq65mp9160o9s4d3'
    LIMIT 0, 1
 4. INSERT INTO `kra_session` (`session_id`, `client_id`, `time`)
    VALUES ('t71fnuhr6idq65mp9160o9s4d3', 0, 1600677671)
 5. SELECT extension_id AS "id", element AS "option", params, enabled
    FROM kra_extensions
    WHERE `type` = 'component'
    AND `element` = 'com_users'
 6. SELECT id, rules
    FROM `kra_viewlevels`
 7. SELECT folder AS type, element AS name, params
    FROM kra_extensions
    WHERE enabled >= 1
    AND type ='plugin'
    AND state >= 0
    AND access IN (1,1)
    ORDER BY ordering
 8. SELECT extension_id AS "id", element AS "option", params, enabled
    FROM kra_extensions
    WHERE `type` = 'component'
    AND `element` = 'com_languages'
 9. SELECT m.id, m.menutype, m.title, m.alias, m.path AS route, m.link, m.type, m.level,m.browserNav, m.access, m.params, m.home, m.img, m.template_style_id, m.component_id, m.parent_id,m.language,e.element as component
    FROM kra_menu AS m
    LEFT JOIN kra_extensions AS e
    ON m.component_id = e.extension_id
    WHERE m.published = 1
    AND m.parent_id > 0
    AND m.client_id = 0
    AND m.access IN (1,1)
    ORDER BY m.lft
 10. SELECT extension_id AS "id", element AS "option", params, enabled
    FROM kra_extensions
    WHERE `type` = 'component'
    AND `element` = 'com_content'
 11. SELECT *
    FROM kra_languages
    WHERE published=1
 12. SELECT id, home, template, params
    FROM kra_template_styles
    WHERE client_id = 0
 13. SELECT a.rules
    FROM kra_assets AS a
    WHERE (a.id = 1)
    GROUP BY a.id
 14. SELECT b.rules
    FROM kra_assets AS a
    LEFT JOIN kra_assets AS b
    ON b.lft <= a.lft
    AND b.rgt >= a.rgt
    WHERE (a.name = 'com_content' OR a.parent_id=0)
    GROUP BY b.id
    ORDER BY b.lft
 15. SELECT a.id, a.asset_id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, CASE WHEN badcats.id is null THEN a.state ELSE 0 END AS state, a.mask, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.urls, a.attribs, a.version, a.parentid, a.ordering, a.metakey, a.metadesc, a.access, a.hits, a.metadata, a.featured, a.language, a.xreference,c.title AS category_title, c.alias AS category_alias, c.access AS category_access,u.name AS author,contact.id as contactid,parent.title as parent_title, parent.id as parent_id, parent.path as parent_route, parent.alias as parent_alias,ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count as rating_count
    FROM kra_content AS a
    LEFT JOIN kra_categories AS c
    on c.id = a.catid
    LEFT JOIN kra_users AS u
    on u.id = a.created_by
    LEFT JOIN kra_contact_details AS contact
    on contact.user_id = a.created_by
    LEFT JOIN kra_categories as parent
    ON parent.id = c.parent_id
    LEFT JOIN kra_content_rating AS v
    ON a.id = v.content_id
    LEFT
    OUTER JOIN (SELECT cat.id as id
    FROM kra_categories AS cat JOIN kra_categories AS parent
    ON cat.lft BETWEEN parent.lft
    AND parent.rgt
    WHERE parent.extension = 'com_content'
    AND parent.published <= 0
    GROUP BY cat.id) AS badcats
    ON badcats.id = c.id
    WHERE a.id = 254
    AND (a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2020-09-21 08:41:11')
    AND (a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2020-09-21 08:41:11')
    AND (a.state = 1 OR a.state =2)
 16. SELECT c.*,CASE WHEN CHAR_LENGTH(c.alias) THEN CONCAT_WS(":", c.id, c.alias) ELSE c.id END as slug
    FROM kra_categories as c
    LEFT JOIN kra_categories AS s
    ON (s.lft <= c.lft
    AND s.rgt >= c.rgt) OR (s.lft > c.lft
    AND s.rgt < c.rgt)
    LEFT JOIN (SELECT cat.id as id
    FROM kra_categories AS cat JOIN kra_categories AS parent
    ON cat.lft BETWEEN parent.lft
    AND parent.rgt
    WHERE parent.extension = 'com_content'
    AND parent.published != 1
    GROUP BY cat.id) AS badcats
    ON badcats.id = c.id
    WHERE (c.extension='com_content' OR c.extension='system')
    AND c.access IN (1,1)
    AND c.published = 1
    AND s.id=2
    AND badcats.id is null
    GROUP BY c.id
    ORDER BY c.lft
 17. UPDATE kra_content
    SET hits = hits + 1
    WHERE id = 254
 18. SELECT id, title, module, position, content, showtitle, params, mm.menuid
    FROM kra_modules AS m
    LEFT JOIN kra_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2020-09-21 08:41:11')
    AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2020-09-21 08:41:11')
    AND m.access IN (1,1)
    AND m.client_id = 0
    AND (mm.menuid = 101 OR mm.menuid <= 0)
    ORDER BY position, ordering
 19. CREATE TABLE IF NOT EXISTS kra_vvisitcounter(id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment, tm int not null, ip BINARY(20) not null, ipraw VARCHAR( 40 ) default NULL , userAgent varchar(1024) default NULL, data longtext, PRIMARY KEY (id), INDEX (tm), INDEX (ip) , INDEX iptm (ip,tm) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1
 20. SELECT count( * ) AS records, MAX( id ) AS max
    FROM kra_vvisitcounter
 21. CREATE TABLE IF NOT EXISTS kra_mod_vvisit_counter_memo (counter varchar(240) NOT NULL, lastMaxPerDay DATE NULL DEFAULT NULL , valMaxVisits INT NULL DEFAULT NULL, valMaxVisitsDay int NULL DEFAULT NULL, lastMaxVisits DATETIME NULL , PRIMARY KEY (counter) ) ENGINE=MEMORY
 22. DELETE
    FROM kra_vvisitcounter
    WHERE id<='459571'
 23. SELECT COUNT(*)
    FROM kra_vvisitcounter
    WHERE ip=UNHEX(SHA1('3.234.143.26'))
    AND ( ((unix_timestamp(NOW()) - tm ) / 60 ) < '15' )
 24. INSERT INTO kra_vvisitcounter ( tm, ip, data )
    VALUES ( unix_timestamp(NOW()) , UNHEX(SHA1('3.234.143.26')) , NULL )
 25. INSERT INTO kra_mod_vvisit_counter_memo ( counter )
    values ( 'vvisitcounter' )
    ON DUPLICATE KEY UPDATE counter='vvisitcounter'
 26. select TIMESTAMPDIFF( SECOND, lastMaxVisits, now() ) as ddiff
    FROM kra_mod_vvisit_counter_memo
    where counter = 'vvisitcounter'
 27. select valMaxVisits val, valMaxVisitsDay day
    FROM kra_mod_vvisit_counter_memo
    where counter = 'vvisitcounter'
 28. SELECT COUNT(*)
    FROM kra_vvisitcounter
    WHERE tm BETWEEN UNIX_TIMESTAMP(DATE(NOW()))
    AND UNIX_TIMESTAMP(DATE(NOW()) + INTERVAL 1 DAY)
 29. SELECT COUNT(*)
    FROM kra_vvisitcounter
    WHERE tm BETWEEN UNIX_TIMESTAMP(DATE(NOW() - INTERVAL 1 DAY))
    AND UNIX_TIMESTAMP(DATE(NOW()))
 30. SELECT COUNT(*)
    FROM kra_vvisitcounter
    WHERE tm BETWEEN 1600646400
    AND 1601251200
 31. SELECT COUNT(*)
    FROM kra_vvisitcounter
    WHERE tm BETWEEN UNIX_TIMESTAMP(DATE_FORMAT(NOW(), "%Y-%m-01"))
    AND UNIX_TIMESTAMP(DATE_FORMAT(NOW(), "%Y-%m-01") + INTERVAL 1 MONTH)
 32. SELECT *
    FROM kra_banners
    WHERE NOW() >= `reset`
    AND `reset` != '0000-00-00 00:00:00'
    AND `reset`!=NULL
    AND (`checked_out` = 0 OR `checked_out` = 0)
 33. SELECT a.id as id,a.type as type,a.name as name,a.clickurl as clickurl,a.cid as cid,a.params as params,a.custombannercode as custombannercode,a.track_impressions as track_impressions,cl.track_impressions as client_track_impressions
    FROM kra_banners as a
    LEFT JOIN kra_banner_clients AS cl
    ON cl.id = a.cid
    WHERE a.state=1
    AND (NOW() >= a.publish_up OR a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00')
    AND (NOW() <= a.publish_down OR a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00')
    AND (a.imptotal = 0 OR a.impmade = a.imptotal)
    AND a.cid = 1
    AND cl.state = 1
    AND a.catid IN (8)
    ORDER BY a.sticky DESC,RAND()
 34. SELECT a.id as id,a.type as type,a.name as name,a.clickurl as clickurl,a.cid as cid,a.params as params,a.custombannercode as custombannercode,a.track_impressions as track_impressions,cl.track_impressions as client_track_impressions
    FROM kra_banners as a
    LEFT JOIN kra_banner_clients AS cl
    ON cl.id = a.cid
    WHERE a.state=1
    AND (NOW() >= a.publish_up OR a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00')
    AND (NOW() <= a.publish_down OR a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00')
    AND (a.imptotal = 0 OR a.impmade = a.imptotal)
    AND a.cid = 1
    AND cl.state = 1
    AND a.catid IN (8)
    ORDER BY a.sticky DESC,RAND()
    LIMIT 0, 1
 35. UPDATE kra_banners
    SET impmade = (impmade + 1)
    WHERE id = 1
 36. SELECT `count`
    FROM kra_banner_tracks
    WHERE track_type=1
    AND banner_id=1
    AND track_date='2020-09-21 08'
 37. SELECT `count`
    FROM kra_banner_tracks
    WHERE track_type=1
    AND banner_id=1
    AND track_date='2020-09-21 08'
 38. UPDATE kra_banner_tracks
    SET `count` = (`count` + 1)
    WHERE track_type=1
    AND banner_id=1
    AND track_date='2020-09-21 08'
 39. SELECT `enabled`
    FROM `kra_extensions`
    WHERE `element` = "com_akeeba"
    AND `type` = "component"
 40. SELECT extension_id AS "id", element AS "option", params, enabled
    FROM kra_extensions
    WHERE `type` = 'component'
    AND `element` = 'com_akeeba'
 41. UPDATE `kra_session`
    SET `data` = '__default|a:7:{s:15:\"session.counter\";i:1;s:19:\"session.timer.start\";i:1600677671;s:18:\"session.timer.last\";i:1600677671;s:17:\"session.timer.now\";i:1600677671;s:8:\"registry\";O:9:\"JRegistry\":1:{s:7:\"\0*\0data\";O:8:\"stdClass\":0:{}}s:4:\"user\";O:5:\"JUser\":23:{s:9:\"\0*\0isRoot\";b:0;s:2:\"id\";i:0;s:4:\"name\";N;s:8:\"username\";N;s:5:\"email\";N;s:8:\"password\";N;s:14:\"password_clear\";s:0:\"\";s:8:\"usertype\";N;s:5:\"block\";N;s:9:\"sendEmail\";i:0;s:12:\"registerDate\";N;s:13:\"lastvisitDate\";N;s:10:\"activation\";N;s:6:\"params\";N;s:6:\"groups\";a:0:{}s:5:\"guest\";i:1;s:10:\"\0*\0_params\";O:9:\"JRegistry\":1:{s:7:\"\0*\0data\";O:8:\"stdClass\":0:{}}s:14:\"\0*\0_authGroups\";a:1:{i:0;s:1:\"1\";}s:14:\"\0*\0_authLevels\";a:2:{i:0;i:1;i:1;i:1;}s:15:\"\0*\0_authActions\";N;s:12:\"\0*\0_errorMsg\";N;s:10:\"\0*\0_errors\";a:0:{}s:3:\"aid\";i:0;}s:13:\"session.token\";s:32:\"3f04bb081d1b18da3e95025d4ddd8c1a\";}', `time` = 1600677671
    WHERE `session_id` = 't71fnuhr6idq65mp9160o9s4d3'

32 Tipova upita zapisano, razvrstani su prema broju pojavljivanja.

ODABERI tablice:
 1. 5 × SELECT COUNT(*) FROM kra_vvisitcounter
 2. 4 × SELECT extension_id AS "id", element AS "option", params, enabled FROM kra_extensions
 3. 2 × SELECT a.id as id,a.type as type,a.name as name,a.clickurl as clickurl,a.cid as cid,a.params as params,a.custombannercode as custombannercode,a.track_impressions as track_impressions,cl.track_impressions as client_track_impressions FROM kra_banners as a LEFT JOIN kra_banner_clients AS cl ON cl.id = a.cid
 4. 2 × SELECT `count` FROM kra_banner_tracks
 5. 1 × SELECT id, title, module, position, content, showtitle, params, mm.menuid FROM kra_modules AS m LEFT JOIN kra_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id
 6. 1 × SELECT count( * ) AS records, MAX( id ) AS max FROM kra_vvisitcounte
 7. 1 × select TIMESTAMPDIFF( SECOND, lastMaxVisits, now() ) as ddiff FROM kra_mod_vvisit_counter_memo
 8. 1 × SELECT * FROM kra_banners
 9. 1 × SELECT `enabled` FROM `kra_extensions`
 10. 1 × SELECT c.*,CASE WHEN CHAR_LENGTH(c.alias) THEN CONCAT_WS(":", c.id, c.alias) ELSE c.id END as slug FROM kra_categories as c LEFT JOIN kra_categories AS s ON (s.lft <= c.lft AND s.rgt >= c.rgt) OR (s.lft > c.lft AND s.rgt < c.rgt) LEFT JOIN (SELECT cat.id as id FROM kra_categories AS cat JOIN kra_categories AS parent ON cat.lft BETWEEN parent.lft AND parent.rgt
 11. 1 × select valMaxVisits val, valMaxVisitsDay day FROM kra_mod_vvisit_counter_memo
 12. 1 × SELECT a.id, a.asset_id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, CASE WHEN badcats.id is null THEN a.state ELSE 0 END AS state, a.mask, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.urls, a.attribs, a.version, a.parentid, a.ordering, a.metakey, a.metadesc, a.access, a.hits, a.metadata, a.featured, a.language, a.xreference,c.title AS category_title, c.alias AS category_alias, c.access AS category_access,u.name AS author,contact.id as contactid,parent.title as parent_title, parent.id as parent_id, parent.path as parent_route, parent.alias as parent_alias,ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count as rating_count FROM kra_content AS a LEFT JOIN kra_categories AS c on c.id = a.catid LEFT JOIN kra_users AS u on u.id = a.created_by LEFT JOIN kra_contact_details AS contact on contact.user_id = a.created_by LEFT JOIN kra_categories as parent ON parent.id = c.parent_id LEFT JOIN kra_content_rating AS v ON a.id = v.content_id LEFT OUTER JOIN (SELECT cat.id as id FROM kra_categories AS cat JOIN kra_categories AS parent ON cat.lft BETWEEN parent.lft AND parent.rgt
 13. 1 × SELECT folder AS type, element AS name, params FROM kra_extensions
 14. 1 × SELECT id, rules FROM `kra_viewlevels
 15. 1 × SELECT `session_id` FROM `kra_session`
 16. 1 × SELECT m.id, m.menutype, m.title, m.alias, m.path AS route, m.link, m.type, m.level,m.browserNav, m.access, m.params, m.home, m.img, m.template_style_id, m.component_id, m.parent_id,m.language,e.element as component FROM kra_menu AS m LEFT JOIN kra_extensions AS e ON m.component_id = e.extension_id
 17. 1 × SELECT * FROM kra_languages
 18. 1 × SELECT b.rules FROM kra_assets AS a LEFT JOIN kra_assets AS b ON b.lft <= a.lft AND b.rgt >= a.rgt
 19. 1 × SELECT a.rules FROM kra_assets AS a
 20. 1 × SELECT id, home, template, params FROM kra_template_styles
 21. 1 × SELECT `data` FROM `kra_session`
OSTALE tablice:
 1. 1 × INSERT INTO kra_mod_vvisit_counter_memo ( counter ) values ( 'vvisitcounter' ) ON DUPLICATE KEY UPDATE counter='vvisitcounter
 2. 1 × UPDATE kra_banners SET impmade = (impmade + 1)
 3. 1 × UPDATE kra_banner_tracks SET `count` = (`count` + 1)
 4. 1 × UPDATE `kra_session` SET `data` = '__default|a:7:{s:15:\"session.counter\";i:1;s:19:\"session.timer.start\";i:1600677671;s:18:\"session.timer.last\";i:1600677671;s:17:\"session.timer.now\";i:1600677671;s:8:\"registry\";O:9:\"JRegistry\":1:{s:7:\"\0*\0data\";O:8:\"stdClass\":0:{}}s:4:\"user\";O:5:\"JUser\":23:{s:9:\"\0*\0isRoot\";b:0;s:2:\"id\";i:0;s:4:\"name\";N;s:8:\"username\";N;s:5:\"email\";N;s:8:\"password\";N;s:14:\"password_clear\";s:0:\"\";s:8:\"usertype\";N;s:5:\"block\";N;s:9:\"sendEmail\";i:0;s:12:\"registerDate\";N;s:13:\"lastvisitDate\";N;s:10:\"activation\";N;s:6:\"params\";N;s:6:\"groups\";a:0:{}s:5:\"guest\";i:1;s:10:\"\0*\0_params\";O:9:\"JRegistry\":1:{s:7:\"\0*\0data\";O:8:\"stdClass\":0:{}}s:14:\"\0*\0_authGroups\";a:1:{i:0;s:1:\"1\";}s:14:\"\0*\0_authLevels\";a:2:{i:0;i:1;i:1;i:1;}s:15:\"\0*\0_authActions\";N;s:12:\"\0*\0_errorMsg\";N;s:10:\"\0*\0_errors\";a:0:{}s:3:\"aid\";i:0;}s:13:\"session.token\";s:32:\"3f04bb081d1b18da3e95025d4ddd8c1a\";}', `time` = 1600677671
 5. 1 × INSERT INTO kra_vvisitcounter ( tm, ip, data ) VALUES ( unix_timestamp(NOW()) , UNHEX(SHA1('3.234.143.26')) , NULL
 6. 1 × DELETE FROM kra_vvisitcounter
 7. 1 × INSERT INTO `kra_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('t71fnuhr6idq65mp9160o9s4d3', 0, 1600677671
 8. 1 × UPDATE kra_content SET hits = hits + 1
 9. 1 × CREATE TABLE IF NOT EXISTS kra_vvisitcounter(id int(11) unsigned NOT NULL auto_increment, tm int not null, ip BINARY(20) not null, ipraw VARCHAR( 40 ) default NULL , userAgent varchar(1024) default NULL, data longtext, PRIMARY KEY (id), INDEX (tm), INDEX (ip) , INDEX iptm (ip,tm) ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=
 10. 1 × CREATE TABLE IF NOT EXISTS kra_mod_vvisit_counter_memo (counter varchar(240) NOT NULL, lastMaxPerDay DATE NULL DEFAULT NULL , valMaxVisits INT NULL DEFAULT NULL, valMaxVisitsDay int NULL DEFAULT NULL, lastMaxVisits DATETIME NULL , PRIMARY KEY (counter) ) ENGINE=MEMOR
 11. 1 × DELETE FROM `kra_session`