Galerija

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB Velika Gorica - Jednokratna naknada uslijed potresa

 

Centar za socijalnu skrb Velika Gorica u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava 35., zaprima zahtjeve za jednokratnu naknadu uslijed elementarne nepogode potresa. Zahtjev mogu podnijeti  samci i predstavnici kućanstva koji su stradali u potresu i pretrpjeli štetu na stambenim i gospodarskim objektima koji su bili u svakodnevnoj uporabi. Jednokratna naknada za samca iznosi 2.500,00 kn, a za obitelj 3.500,00 kn.

U utorak  12. siječnja 2021. godine u vremenu od 9,00 do 12,00 sati službenici Centra za socijalnu skrb Velika Gorica   će zahtjeve zaprimati i u Kravarskom , u društvenom domu Kravarsko, Trg Stjepana Radića 16.

Opširnije ...


Prilikom podnošenja zahtjeva potrebno je ponijeti sa sobom:

- Obrazac - jednokratna naknada

- osobnu iskaznicu

- OIB i datume rođenja članova kućanstva

- po mogućnosti i slike oštećenja

- broj tekućeg računa ukoliko želite isplatu na tekući račun

 

Molimo da detaljno pregledate obrazac zahtjeva kako bi pripremili sve potrebno za predaju zahtjeva.

OBRAZAC – JEDNOKRATNA NAKNADA CZSVG

 

Zahtjeve možete predati i putem maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Detaljnije informacije o pravu na pomoć  možete vidjeti    OVDJE


 


© Općina Kravarsko, Trg Stjepana Radića 1, Telefon: 01 62 37 022, 01 62 37 044.......................Design by - StudioAgram